Rønnaug Solberg

14. juni, 2020

Velsmakende hovedrett til oss alle tre (brosme x 2 og torsk x 1)og nydelig dessert. Ble tatt godt imot og senere fulgt opp av vennlig servitør.

Sagt på TripAdvisor

Tirsdag - Lørdag

12- 00

Personvernerklæring

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan personopplysninger blir samlet inn og behandlet på brygga11.no Vi forteller også om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos brygga11.no og din rett til å få denne informasjonen slettet.
Brygga 11 er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger på brygga11.no Landstil vil aldri dele personopplysninger med andre, eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt i denne erklæringen.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer som plasseres på din enhet for å samle inn standard informasjon om den besøkende og bruk av nettsiden. De fleste av disse kapslene er nødvendig for at nettsiden skal fungere, og for at du skal kunne handle hos oss. På brygga11.nobruker følgende tjenester informasjonskapsler:

GOOGLE ANALYTICS

Brygga 11 bruker Google Analytics til å analysere hvordan besøkende benytter nettsiden. Informasjonen som lagres er anonym, og kan f.eks. være antall sidevisninger, antall besøk osv. Hensikten er å øke brukervennlighet på nettsiden, og få et bilde av hva besøkende finner interessant. Informasjonen blir lagret hos Google Inc.

Dine rettigheter

Du har rett til å få oppgitt hvilke personopplysninger vi lagrer om deg, og hvordan disse opplysningene behandles. Du kan be om oppretting, sletting og begrensninger i behandling av disse opplysningene i henhold til personopplysningsloven.

Personopplysningene brukes på bakgrunn av og i tråd med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.

Dersom du mener at Brygga 11 ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

ANNONSERING PÅ FACEBOOK ELLER GOOGLE

Brygga 11 bruker informasjonskapsler fra Facebook og Google for å kunne gjennomføre målrettet annonsering på disse sidene, samt spore responsen av denne markedsføringen. Vi kan på denne måten også ekskludere annonser for brukere som vi ikke tror vil finne våre annonser relevant.

Deaktivere bruk av informasjonskapsler

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal lagres på din enhet, kan du deaktivere dette i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at nettsiden ikke fungerer som den skal. På linkene nedenfor finner du mer informasjon om hvordan du administrerer informasjonskapsler i de mest kjente nettleserne: