Rønnaug Solberg

14. juni, 2020

Velsmakende hovedrett til oss alle tre (brosme x 2 og torsk x 1)og nydelig dessert. Ble tatt godt imot og senere fulgt opp av vennlig servitør.

Sagt på TripAdvisor

Sesongstengt

Møt våre ansatte

Katrine Borg Skeie

Eier, daglig leder og kokk

Katrine lærling på Mathuset Solvold, og jobbet der som kokk etter en periode rundt i Norge og Danmark hvor hun jobbet på Le Canard, Solsiden (Oslo) og Koch ( Aarhus) og Skarsnuten i Hemsedal.

Norgesmester for lærlinger i 2004.

Utdannet sommelier fra Beverage academy

 

 

 

Geir Skeie

Eier

Har tidligere jobbet på noen av norges beste restauranter.

Vinner av Kokkenes kamp på Tv2, vært Norgesmester flere ganger og vinner av den prestisjetunge Bocuse d’Or 2009.

Jobber nå med Pink Fish, en fast casual sjømatkjede som skal erobre verden.

 

Chirstoffer Ekker

Restaurantsjef

Christoffer har lang fartstid på Brygga 11 og har jobbet her i tilsammen 5 sesonger. Jobbet som caféansvarlig på SMAK, før han tok turen ned til Brygga 11 igjen, som restaurantsjef.

Utdannet sommelier ved Norsk Sommelier utdannelse.

Nicholas Wardi

Kjøkkensjef

Nick har vært på Brygga 11 i tilsammen 6 år, med et opphold hvor han jobbet som kjøkkensjef på Stasjonen i Tønsberg. Før han kom til oss jobbet han blandt annet på Katajanokan Casino og Kulosaaren Casino i Finland.

 

Hanne Fossum

Markeds og bookingansvarlig

Hanne har jobbet som servitør på Mathuset Solvold, og senere jobbet i resepsjonen på Park Hotel i Sandefjord og som food & beverage manager på Scandic Byparken i Bergen.