Katrine lærling på Mathuset Solvold, og jobbet der som kokk etter en periode rundt i Norge og Danmark hvor hun jobbet på Le Canard, Solsiden (Oslo) og Koch ( Aarhus) og Skarsnuten i Hemsedal.
Norgesmester for lærlinger i 2004.
Utdannet sommelier fra Beverage academy
Har tidligere jobbet på noen av norges beste restauranter.
Vinner av Kokkenes kamp på Tv2, vært Norgesmester flere ganger og vinner av den prestisjetunge Bocuse d’Or 2009.
Alex har lang erfaring innen restaurantbransjen. Og startet som som servitør i ung alder i Storbritania.
Han har jobbet i hotel, bar og restaurantbransjen i mange år og er en serviceminded person ut til fingerspissene.
Før han startet hos oss på Brygga 11 jobbet han på hotell Meudon i cornwall som restaurant og barsjef.
Klavs var kjøkkensjef på Brygga 11 på Stord og har vært med på B11 skarsnuten, han har også jobbet mange sesonger med oss her på Brygga 11 i Sandefjord.
Han er en dedikert kokk, og har jobbet med fisk og skalldyr i «alle» år. Han er en humørspreder som kommer til å lage mye god mat og liv og røre på brygga i tiden fremover
Hanne har jobbet som servitør på Mathuset Solvold, og senere jobbet i resepsjonen på Park Hotel i Sandefjord og som food & beverage manager på Scandic Byparken i Bergen.
Tar seg av alle bookinger til små og store grupper. Og all markedsføring av restauranten