Rønnaug Solberg

14. juni, 2020

Velsmakende hovedrett til oss alle tre (brosme x 2 og torsk x 1)og nydelig dessert. Ble tatt godt imot og senere fulgt opp av vennlig servitør.

Sagt på TripAdvisor

Sesongstengt

tjenester

Romjulsåpent

Vi holder åpent i romjulen. Søndag 27.12- onsdag 30.12. Vi serverer vår populære buffet på bordet, med sild, skagenrøre, blåskjell, suppe, røkelaks, salat og sauser og dessert, kun 300kr pr pers. I tillegg vil vi ha dagens 3 retter og deilig julemat. En ypperlig anledning til å gå ut å kose seg og slippe å lage mat hjemme. Åpningstider vil være fra 14, og siste bordreservasjon er klokken 19.

tjenester

Konferanserom

Vi har utleie av konferanserom eller møtevirksomhet for opptil 16 personer. Rommet ligger i 2 etasje med fantastisk utsikt over fjorden. Wifi, prosjektor og storskjerm er tilgjengelig i møterommet.Leie av konferanserom : 600,-/1200,- Prisene forutsetter bespisning i restauranten før eller etter møtet.

tjenester

Catering

Våre dyktige kokker og servitører kommer gjerne hjem til deg og lager maten og serverer for deg. Sommerfest, bryllup, konfirmasjon eller et lite selskap som øsnker en unik opplevelse. Ta kontakt for menyforslag eller forespørsler.

Bestill en av våre tjenester idag